Wij vinden het jammer dat je erover denkt om jouw domeinnaam te verhuizen. Als je problemen hebt met jouw domeinnaam of als je ergens anders mee zit, dan horen wij dat graag en zoeken wij samen naar een oplossing.

Hoe vraag ik een verhuiscode op?

Je kan de verhuiscode opvragen op de volgende manier:

1. Log in op het klantenpanel.
  2. Klik in het linkermenu op Diensten en klik bij de betreffende domeinnaam op het potloodje.
  3. Je krijgt nu het overzicht van de domeinnaam te zien. Onder Domein zie je nu Verhuiscode, klik op het oog-icoon om de verhuiscode zichtbaar te krijgen.
  4. Je krijgt nu een pop-up met de vraag je wachtwoord in te voeren. Nadat dit gelukt is krijg je de verhuiscode.

Let op: Het verhuizen van je domein is geen administratieve opzegging. Je dient de dienst zelf op te zeggen via het klantenpanel, je kan dit doen op de volgende manier: Hoe kan ik mijn diensten opzeggen?